Skip to content Skip to footer

Producten

 

Tijdens alle behandelingen wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën en indien nodig voeg ik magnesium toe. Deze producten, in combinatie met de fijne achtergrondmuziek, zijn ondersteunend bij een ontspannen en relaxte ervaring. 

doTERRA

Wat is doTERRA

Natuurlijke oliën, zoals die van doTERRA, bieden een geweldige manier om een verrijkende ervaring te creëren voor zowel lichaam als geest. doTERRA staat bekend om zijn hoogwaardige etherische oliën die afkomstig zijn van de zuiverste bronnen over de hele wereld. doTERRA biedt een breed scala aan etherische oliën, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Kies de olie die het beste past bij jouw behoeften en gewenste effecten. Of het nu gaat om ontspanning, energie, verlichting van stress of andere doelen, er is waarschijnlijk een olie die bij je past.
De oliën en bijhorende producten zijn bij mij in de praktijk te koop of ik kan ze voor je bestellen. Bekijk de website van doTerra.

Zechsal

Wat is Zechsal

Zechsal is een bijzonder product dat magnesiumchloride bevat, gewonnen uit de oude Zechstein Zeebronnen in Nederland. Deze natuurlijke bron van magnesium heeft verschillende voordelen voor het lichaam en kan de energiebalans stimuleren. Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij honderden lichaamsfuncties. Zechsal kan worden ingezet voor ontspanning, ondersteuning van de slaap, spier en- gewrichtsondersteuning en huidverzorging.
Een aantal producten van Zechsal zijn bij mij in de praktijk te koop. Op hun website kan je met de kortingscode mijn-tijd 10% korting ontvangen!