Skip to content Skip to footer
Right Haircare

We return a healthy look to the damaged hair.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Right Haircare

We return a healthy look to the damaged hair.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Linda Moore
CEO Director

Q nsectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, eiusm od tempor ut labore.

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, sed do eiusm od tempor ut labore sed adipiscing  do eiusm od tempor ut sed do eiusm.

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, sed do od tempor ut labore.

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, sed do eiusm od tempor.

Ik zeer tevreden over mijn ervaringen bij Ivonne. Ze is deskundig, vriendelijk, neemt de tijd om naar je te luisteren en je specifieke behoeften te begrijpen. De voetreflexbehandelingen zijn heerlijk ontspannend en zijn ten zeerste aan te raden

Arzu

Wat is de voetreflexbehandeling fijn!
Ik heb een goed gevoel bij Ivonne. Ze probeert je echt te helpen, en geeft net dat beetje meer! Er ontstaan mooie gesprekken en inzichten als je daar voor open staat. Ook al heb je geen behoefte om te praten, wat ik soms ook heb als ik moe ben, sluit ik m’n ogen en soes ik weg. Ook dat is goed. Het is heerlijk om jezelf deze behandeling te gunnen en jezelf o.a. op deze manier weer op te laden en te resetten. Ik merk zelf dat ik me veel beter en relaxter voel als ik bij Ivonne geweest ben!
Ook de stoelmassage die ze geeft is prettig. Na de massage voelt alles soepel en is letterlijk en figuurlijk alle last van je schouders afgevallen! Ik gun iedereen “mijn-tijd” in z’n leven!

Pauline

Ik ben bij Ivonne terechtgekomen, omdat ik zwanger ben. Uit ervaring weet ik dat het dan prettig is om een behandeling te krijgen waarbij de voeten de focus krijgen (voetreflex). Al vanaf de eerste keer dat ik bij Ivonne kom heb ik mijzelf welkom gevoeld. Ivonne heeft een professionele houding en ruimte waar ook aan de kleine details wordt gedacht, denk hierbij aan aangename muziek en een warm dekentje tijdens de behandeling. Je hebt het gevoel dat ze echt de tijd voor je neemt en begint nooit uit zichzelf over haar privé leven. Tijdens de behandeling kun je leuke gesprekken met haar hebben maar als je daar geen behoefte aan zou hebben weet ik zeker dat Ivonne dat aan zal voelen. Kortom een prettige persoonlijkheid en een aangename behandeling, zeker wanneer je zwanger bent.

Isabella