Skip to content Skip to footer
een krachtige Japanse heelkunst

Reiki

Doormiddel van handoplegging wordt universele energie doorgegeven wat een helend effect kan hebben op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Deze alternatieve geneeswijze stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ons lichaam is al van oorsprong in staat zichzelf te herstellen. Denk aan een wondje, een botbreuk of een virus die zichzelf het lichaam uitwerkt. Soms is daarvan buitenaf wat hulp bij nodig, maar heel veel doet het lichaam zelf zonder dat wij het door hebben.

Daarnaast maken we in het leven allemaal dingen mee die ons raken en verdriet, stress, onzekerheid of pijn bezorgen. Dit kan zorgen voor blokkades in je lichaam en energie die weer kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten. Het ervaren van neerslachtigheid, vermoeidheid, spanning of andere niet te verklaren mentale klachten kunnen weer in balans gebracht worden doormiddel van Reiki.

Reiki ondersteunt dit proces op liefdevolle wijze tijdens een behandeling van ongeveer een uur. Tijdens deze behandeling in stilte kun je volledige ontspanning ervaren, en kunnen er ook emoties of gevoelens naar boven komen. Je lichaam weet precies wat aandacht nodig heeft.
Ik bied Reiki aan als een losse behandeling en in overleg kan ik deze behandelmethode ook inzetten bij de andere behandelingen.