Skip to content Skip to footer
wie ben ik?

Een vitale gezondheid is belangrijk

Mijn naam is Ivonne Scholten-Bunnik en in mijn eigen praktijk in Pijnacker geef ik voetreflextherapie en verschillende lichaamsmassages welke ondersteunend kunnen zijn aan jouw vitaliteit. Zelf heb ik in de jaren 80 mogen ontdekken hoe holistische behandelingen mij positief hebben ondersteund in mijn gezondheid. Ik ontdekte hoe krachtig en helend de behandelingen kunnen zijn en dat heeft mij geïnspireerd hier mijn werk van te maken.

Na het grootbrengen van onze drie dochters voelde ik ruim 15 jaar geleden dat het Mijn-Tijd was om me verder te ontwikkelen. Ik heb een stevige basis gelegd met mijn opleiding voetreflextherapie en ben ik daarnaast ook enthousiast geworden over Reiki, lichaamsmassage en stoelmassage. Met veel cursussen en nascholingen ben ik in staat om jou een breed scala aan ontspannende en verfrissende behandelingen te geven.

Het mooiste van mijn vak is dat het niet als werken voelt. Het is een passie en een manier van leven. Ik geniet er enorm van om anderen te helpen zich beter te voelen, om te laten ontspannen en hun welzijn te verbeteren. Als je behoefte hebt aan een moment van rust, stressverlichting of gewoon wat tijd voor jezelf, dan sta ik voor je klaar. Voor mij is voetreflextherapie een weg die nooit zal eindigen, iedere keer leer ik weer bij. In de toekomst zal ik cursussen en bijscholingen blijven volgen om je goed mogelijk van dienst te zijn.

Zie hier een actueel overzicht van mijn diploma’s en certificaten.

Laten we samenwerken aan jouw welzijn en balans. Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!