Skip to content Skip to footer

healthy hair

Shining Curls

Who we are

We restore health and brightness to damaged hair strands and intercept hair loss. With us, your hair will be smooth and shiny.

Piter Bowman

Creative Director

0
Cosmetics
0
Masters
0
Procedures
0
Salons
We offer

Recovery treatments for your hair and keratin straightening & botox

Als je op zoek bent naar een heerlijke ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, dan is een bezoek aan Ivonne van Mijn-Tijd een absolute aanrader! Haar zachtaardige en liefdevolle benadering, gecombineerd met haar uitzonderlijke vaardigheden in behandelingen voelt elke afspraak als een waar cadeautje. Ivonne straalt rust uit en haar deskundigheid is voelbaar in elke aanraking. Haar zorgzame aanpak en deskundigheid maakt haar een absolute parel in haar vakgebied.

Monique

Ik zeer tevreden over mijn ervaringen bij Ivonne. Ze is deskundig, vriendelijk, neemt de tijd om naar je te luisteren en je specifieke behoeften te begrijpen. De voetreflexbehandelingen zijn heerlijk ontspannend en zijn ten zeerste aan te raden

Arzu

Wat is de voetreflexbehandeling fijn!
Ik heb een goed gevoel bij Ivonne. Ze probeert je echt te helpen, en geeft net dat beetje meer! Er ontstaan mooie gesprekken en inzichten als je daar voor open staat. Ook al heb je geen behoefte om te praten, wat ik soms ook heb als ik moe ben, sluit ik m’n ogen en soes ik weg. Ook dat is goed. Het is heerlijk om jezelf deze behandeling te gunnen en jezelf o.a. op deze manier weer op te laden en te resetten. Ik merk zelf dat ik me veel beter en relaxter voel als ik bij Ivonne geweest ben!
Ook de stoelmassage die ze geeft is prettig. Na de massage voelt alles soepel en is letterlijk en figuurlijk alle last van je schouders afgevallen! Ik gun iedereen “mijn-tijd” in z’n leven!

Pauline