Skip to content Skip to footer

Shining strands

We return a healthy look to the damaged hair.

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco .

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Via mijn schoonmoeder ben ik in contact gekomen met Ivonne. Ik was inmiddels over de 41 weken in mijn zwangerschap en had gelezen dat voetreflexmassages wel eens een voorzetje konden geven.
Ik kon heel snel terecht en heb heerlijk kunnen ontspannen, erg fijn! En wat bleek…, naast dat de massage zelf heerlijk was, is die zelfde avond mijn bevalling begonnen en is de volgende ochtend ons zoontje geboren! Kan geen toeval zijn toch haha…?!

Sabine

Al 3 jaar kom ik bij Ivonne voor voetreflexologie.
Allereerst is de ruimte fijn met een super comfortabel ligbed, subtiele geur en muziek, waardoor ik ontspanning kan toelaten in mijn lichaam.
De behandeling zelf is erg relaxt (soms droom ik zelfs weg), en werkt ook dieper door op mijn lichaam: zo merk ik dat ik tijdens/na de behandeling emoties beter voel en in de dagen erna meer rust ervaar.
Kortom, ik zou Ivonne onwijs aanbevelen!!

Jens

Ik kom al jaren bij Ivonne voor voetreflexbehandelingen. Iedere zes weken behandelt zij mij met veel zorg. Als er specifieke fysieke ongemakken zijn die in balans moeten worden gebracht dan spreken we daar vooraf over zodat zij haar aandacht specifiek daarop kan richten. Ivonne is een goede luisteraar en straalt warmte en betrokkenheid uit. Zij is vriendelijk en duidelijk in haar communicatie. Het is dan ook heel ontspannen om op haar behandeltafel te liggen( een tafel die helemaal aangepast kan worden aan de persoon die er op ligt). De praktijkruimte heeft een goede energie en voelt aan als een ‘warm bad. Na de behandeling voel ik me als herboren. Ik hoop nog heel lang bij Ivonne voetreflexbehandelingen te kunnen krijgen.
De praktijk is makkelijk te bereiken en er is altijd een parkeerplek voorhanden.

Marga

Contact Us

Have Questions? Get in touch!

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

785 15h Street, Office 478 Berlin