Vergaderen

Naast de andere faciliteiten biedt Mijn-Tijd nu ook een unieke vergaderruimte!

Wij geven u de gelegenheid om in een inspiratie volle omgeving te vergaderen met uw team of relaties. Het opdoen van nieuwe ideeën en het uitwerken van plannen is belangrijk voor bedrijven. Om fris en vooruitstrevend te blijven, willen veel mensen verder kijken dan alleen de witte kantoor muren.

Bij Mijn-Tijd bent u tijdens de vergadersessies in een huiselijke vergaderruimte. Wanneer de lunch geserveerd wordt of men even de benen wilt strekken, is daar in de naast gelegen woonkeuken plaats voor iedereen. De vergaderruimte en keuken hebben allebei uitzicht op de prachtige polder. Tijdens de vergadersessies even een rondje uitwaaien buiten zal voor nog meer creativiteit zorgen.  

De vergaderruimte met landelijke keuken is in dagdelen van vier uur te huur. Tijdens deze dag kunt u gebruik maken van Wi-Fi en een flipover.

De facilitaire invulling van de dag staat open en zal zich aanpassen aan uw wensen. Uw gastvrouw, Ivonne Scholten-Bunnik staat altijd open om u meer informatie te verstrekken, vragen te beantwoorden en u kunt altijd langskomen voor een rondleiding!

Voor verdere contact gegevens, zie het kopje Contact.

 

Vergaderzaal   Vergaderzaal   Vergaderzaal 

 

 

© 2011 - 2017 Mijn Tijd
Free Joomla Theme by Hostgator