Het Verblijf

Bed and Breakfast Mijn-Tijd is gesitueerd aan de rand van een weidse polder, met de bedrijvigheid van de stad op loopafstand. Het is een landelijke twee-onder-één-kapwoning. Het verblijf is opgesplitst in twee delen. De beneden verdieping en de bovenverdieping. De benedenverdieping bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een riante woonkeuken met televisie, cooker voor heet water en een Senseo koffiemachine, badkamer en apart toilet. Dit staat allemaal volledig tot uw beschikking wanneer u hiervoor kiest. Er is beneden zeker ruimte voor een derde persoon, dan zal er een opklapbed gereed worden gemaakt.

De bovenverdieping met eigen opgang bevat twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en de ander bevat twee losse eenpersoons bedden waarvan er een op een vide staat. De keuken waar het ontbijt geserveerd wordt en badkamer bieden ruimte voor beide slaapkamers. Uiteraard is het mogelijk, wanneer u met een groter gezelschap wilt komen, beide kamers te boeken en de gehele bovenverdieping te reserveren.

Het uitgebreide ontbijt wisselt per dag en bevat onder andere eitjes van onze eigen kippen! Wanneer het zonnig weer is kunt u er ook voor kiezen lekker op het privé terras te eten met uitzicht over de polder.

Wij kijken er erg naar uit u te ontmoeten! 


Grotere kaart weergeven

© 2011 - 2017 Mijn Tijd
Free Joomla Theme by Hostgator