De Omgeving

Bed and Breakfast Mijn-Tijd is gelegen op de grens van de gemeenten Pijnacker en Zoetermeer. Klik hier voor de kaart.

In de diverse steden in de omgeving van Pijnacker/Zoetermeer vindt u theaters, bioscopen, musea, winkels, restaurants , natuurgebieden en mogelijkheden om sportief bezig te zijn.

In de directe omgeving van Mijn-Tijd kunt u veel ondernemen. Breng een bezoek aan de pittoreske binnenstad van Delft, geniet van de vele winkels in Den Haag, waai uit aan het strand van Scheveningen, of bezoek interessante musea in Leiden. Doet u liever iets sportiefs? Dan kunt u terecht bi Snow World en Dutch Waterdreams, een klimmetje wagen bij Ayers Rock of een balletje slaan op het BurgGolf in Zoetermeer. Na deze inspanningen kunt u zich laten verwennen met een voetreflexbehandeling bij Mijn-Tijd, of de sauna bezoeken bij  Centre du Lac. Hiervoor hoeft u nauwelijks de deur uit; de sauna ligt op een steenworp afstand.

Bovendien kunt u de omgeving goed verkennen per fiets. In de omgeving zijn veel vrijliggende fietspaden waar het heerlijk fietsen is langs de verschillende fietsknooppunten. Vraag bij Mijn-Tijd naar de diverse knooppuntroutes.

In de B&B vindt u een informatiemap waaruit u ideeën kunt opdoen voor activiteiten in de omgeving.

In de buurt

© 2011 - 2017 Mijn Tijd
Free Joomla Theme by Hostgator